Frukostseminarier

Nästa tillfälle

22 oktober Anmälan Platser kvar

22 oktober: Arbeta med förändringsledning på ett strukturerat sätt

Hur kan du lyckas bättre med förändringar genom att använda ett strukturerat arbetssätt?    

ESV publicerade 2017 vägledningen Att leda förändring i offentlig verksamhet. I vägledningen beskrivs förändringsledning som en process i tre steg för den organisatoriska förändringen. Vägledningen har nu, genom ett samarbete mellan ESV och fem andra myndigheter, kompletterats med ett verktyg som ger en steg för steg-introduktion till processen.

På frukostseminariet gör vi en överflygning av ESV:s process i tre steg och berättar om hur ni kan använda det nya verktyget. Domstolsverket delar också med sig av hur Sveriges Domstolar arbetar med förändringsledning med utgångspunkt i ESV:s trestegsprocess.

Seminariet riktar sig till chefer och medarbetare som har arbetat med eller är intresserade av förändringsledning. Det genomförs via Skype.

Praktisk information om ESV:s frukostseminarier

  • Seminarierna äger rum klockan 8.30–9.30.
  • Med anledningen av coronaviruset anordnar vi frukostseminarierna som webbinarier via Skype for business. Vi skickar ut en anslutningslänk till den e-postadress du lämnat i anmälan.
  • Antalet platser är begränsade, även när det bara blir ett videomöte.
  • Kaffe och smörgås serveras från klockan 8.15 när seminariet äger rum i våra lokaler.
  • ESV förbehåller sig rätten att ställa in frukostseminarier vid få anmälningar.
  • Seminarierna är kostnadsfria, men om seminariet hålls i ESV:s lokaler och du uteblir utan att meddela oss i förväg debiterar vi 500 kr. Platsen kan överlåtas åt en kollega.

Kontakt