Prenumerera på nyheter från ESV

Du kan prenumerera på ESV:s nyheter via RSS-flöden. För att göra det behöver du en RSS-läsare. Vissa webbläsare har ett inbyggt stöd för RSS, för andra behöver du installera ett tillägg.

Följande RSS-flöden finns idag:

Om du inte vill prenumerera på alla ESV:s nyheter utan bara på nyheter inom en eller flera kategorier går du in på nyheter och pressmeddelanden. Där väljer du de kategorier du är intresserad av i filtreringsfunktionen. Därefter klickar du på Prenumerera varvid du kommer till en sida med de flöden (feeds) som du har valt och där går du vidare med prenumerationen.

Om RSS

RSS är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar som länkas till en längre text. När du prenumererar på RSS-flöden ser du när något nytt har lagts ut på ESV:s webbplats. Du får en länk som du kan klicka på om du vill läsa hela artikeln.

För att kunna prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. Vissa webbläsare har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden. För andra webbläsare behöver du installera ett tillägg.

Mer information om hur du kan ta del av RSS-flöden i de vanligaste webbläsarna:

Kontakt