Använda webbplatsen

Ändra utseende

ESV:s webbplats anpassar sig för att fungera bra oavsett om du besöker webbplatsen med din mobil, surfplatta eller dator. Webbplatsen kan dock se olika ut i olika webbläsare.

Ändra textstorleken

Med hjälp av din webbläsares inbyggda funktioner kan du ändra storleken på texten på webbplatsen. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att hålla nere Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. Du kan även ändra textstorleken i webbläsarens menyer.

Dokument

På webbplatsen finns länkar till dokument i olika filformat. För att kunna ta del av dem behövs ofta ett program till utöver din webbläsare. Vår publikationer och remissvar är till exempel i pdf-format. Ett vanligt och gratis program är för att öppna dem är Adobe Reader.

Länkar till filer öppnas alltid i nytt fönster.

Ladda ner kalenderhändelse

iCalendar är ett filformat som tillåter internetanvändaren att skicka kalenderinbjudningar till andra internetanvändare. På esv.se kan du ladda ner våra kalenderhändelser till din kalender. För att ladda ner aktiviteten klickar du på ikonen som finns på sidans högerkolumn.

Du får då en fråga om du vill ladda ner aktiviteten till din kalender. När du har godkänt läggs den in i din digitala kalender.

Kontakt