ESV-dagen 2021 – dags för nystart

Den 13 oktober träffas vi digitalt på ESV-dagen för att bland annat diskutera vilka förändringar som blir bestående efter pandemin och vilka erfarenheter vi tar med oss in i ”det nya normala”. Under dagen får du också möjlighet att ställa frågor till talarna och nätverka digitalt med övriga deltagare.

En av de saker vi lärt oss under det senaste året är attClas Olsson inte ta någonting för givet. Vi hoppades länge att det skulle gå att genomföra ESV-dagen som vanligt förra hösten. Men så blev det inte och vi blev tvungna att planera om i all hast. Därför har vi för säkerhets skull än en gång valt att anordna konferensen helt i digital form, även om det kanske går att träffas ungefär som vanligt i oktober.

Coronapandemin har fortsatt prägla både samhället och statsförvaltningen. I årets program tittar vi på vilka förändringar som ser ut att bli bestående och vilka erfarenheter vi tar med oss in i ”det nya normala”. Styrningen av hälso- och sjukvården är givetvis en viktig del när vi blickar framåt. Hur vi kan ta vara på den ökade digitala mognaden och vässa förvaltningen mot en mer datadriven utveckling är en annan. Några av de områden ESV jobbar med just nu kommer också kunna bidra till en nystart.

Så jag hoppas att du vill vara med i digital form i år och att vi kan ses som vanligt igen på ESV-dagen 2022.

Clas Olsson
generaldirektör, ESV

Kontakt