Välkommen till ESV-dagen 2022!

Nästa tillfälle

13 oktober Anmälan Platser kvar

Den 13 oktober träffas vi på ESV-dagen igen. Det blir en mötesplats för alla som arbetar med utveckling i staten och en möjlighet att träffa kollegor från hela landet. Konferensen riktar sig exempelvis till dig som jobbar som controller, verksamhetsutvecklare, chef eller inom olika ekonomifunktioner i staten.

clas-olsson-ledare.jpgVåra utvärderingar brukar visa att ESV-dagen är ett uppskattat tillfälle för att nätverka. Och jag kan bara hålla med. Efter två år ser jag fram emot att kunna träffas ansikte mot ansikte igen med kollegor som står inför liknande utmaningar.

På årets ESV-dag blickar vi framåt och kommer bland annat att diskutera hur statsförvaltningen kan komma att se ut under nästa mandatperiod. Vi tar också pulsen på hur innovativa och datadrivna vi är i staten.

Nytt för i år är att du kan fortsätta diskutera innehållet i de olika programpunkterna i vår utställning under pauserna. Där kommer du att kunna träffa representanter från förvaltningen som på olika sätt har anknytning till årets program. Dagen avslutas med ett mingel och möjlighet till fortsatt nätverkande.

Efterfrågan på fysiska mötesplatser för erfarenhetsutbyte verkar fortfarande vara stor men pandemin har visat att digitala alternativ ofta fungerar. Därför erbjuder vi även möjligheten att följa konferensen i en enklare webbsänd version.

Men i första hand hoppas jag att vi ses på Stockholm Waterfront!

Clas Olsson,
generaldirektör ESV

Praktisk information

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 9 oktober.

Tid

Den 13 oktober klockan 09.30–16.35 med efterföljande mingel.

Registreringen öppnar klockan 08.30.

Plats

Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm

Pris

Delta på plats: 3 900 kronor exklusive moms. I priset ingår program, lunch, fika och mingel efter programmet.

Delta digitalt: 3 900 kronor exklusive moms. I priset ingår en enkel webbsändning av konferensens program.

I anmälningsformuläret anger du om du vill delta på plats eller digitalt via webbsändningen.

Om du deltar digitalt

Innan konferensen skickar vi ut en länk till webbsändningen till den e-postadress du angett i anmälan. Observera att det inte finns möjlighet att interagera med andra deltagare och talare eller att ställa frågor i chatten under sändningen.

Avbokningsregler

Du kan kostnadsfritt avboka ditt deltagande till och med den 22 september 2022. Vid senare avbokning debiterar ESV full deltagaravgift. Du kan dock överlåta din plats till en kollega.

Om ESV behöver ställa in konferensen på plats till följd av Folkhälsomyndighetens rekommendationer erbjuder vi dig som bokat deltagande på plats att delta digitalt istället. Alternativt kan du kostnadsfritt avboka din plats till och med den 22 september 2022.

Kontakt