Anmäl dig till Stora redovisningsdagen

2020-11-09 | Nyhet

Nu är programmet klart till Stora redovisningsdagen den 19 november. På grund av coronapandemin har ESV beslutat att erbjuda årets program i en kostnadsfri webbsänd version. Du kommer även att kunna titta på sändningen i efterhand.

Som vanligt får du information om aktuella redovisnings- och finansieringsfrågor, nyheter i Hermes samt vad du ska tänka på inför arbetet med bokslutet och årsredovisningen. I år tar vi även upp ett antal specifika redovisningsfrågor som uppstått i myndigheterna kopplade till hanteringen av coronapandemin.

Under dagen berättar ESV också om den nya EA-uppföljningen som ersätter den tidigare EA-värderingen. Dessutom får du aktuell information från Finansdepartementet och ett pass där Riksgälden informerar om det nya valutakoncernkontot som flera myndigheter valt att ansluta sig till.

Ursprungligen avsåg  ESV ta ut en avgift för den webbsända konferensen, men har nu beslutat att erbjuda den kostnadsfritt. Du behöver dock anmäla dig i förväg för att kunna titta på sändningen den 19 november. Den kommer även att finnas tillgänglig via vår webbplats under två veckor från och med den 23 november.

Dela

Kontakt