Anmäl dig till ESV-dagen 2019

2019-06-17 | Nyhet

Nu är programmet färdigt till ESV-dagen 2019 och anmälan är öppen. I år fokuserar vi på aktuella styrningsfrågor med utgångspunkt i olika utmaningar statsförvaltningen står inför. Välkommen till City Conference Centre, Folkets hus i Stockholm den 15 oktober.

ESV-dagen är en mötesplats för ekonomistyrning i staten. Det är också ett bra tillfälle att diskutera gemensamma frågor för alla som arbetar med styrning och verksamhetsutveckling i offentlig sektor.

Ur programmet:

  • Finansminister Magdalena Andersson diskuterar det ekonomiska läget och trender i ekonomin. Du kommer även att kunna ställa frågor till finansministern via vår app ESV möten.
  • Panelsamtal om hur myndigheterna ska anta framtidens utmaningar med
    Carin Götblad, regionpolischef Region Mitt, Marja Lemne, lektor Södertörns högskola, Clas Olsson, generaldirektör ESV och Katrin Westling Palm, generaldirektör Skatteverket.
  • Socialstyrelsens generaldirektör Olivia Wigzell presenterar myndighetens långsiktiga arbete med att hålla sina visioner och strategier levande i det dagliga utvecklingsarbetet.
  • Katarina Blom, psykolog, berättar vad forskningen kan lära oss om vilka praktiska verktyg man kan använda i vardagen för få en själv och andra att må bättre, samt för att öka prestationsförmågan och motståndskraften mot stress.

En nyhet för året är att du får möjlighet att välja mellan olika seminarier vid två tillfällen och att du har utökade möjligheter att nätverka i olika workshops. Vi bjuder också på exempel från offentlig sektor, bland annat inom områdena effektivisering, lokalförsörjning och ledningssystem.

Dela

Kontakt