Få billigare, enklare och bättre inköp med e-handel

2018-03-09 | Nyhet

Den 31 maj bjuder ESV in till en inspirationsdag om e-handel. Under dagen får du ta del av flera myndigheters erfarenhet av att effektivisera verksamheten med e-handel. Vi diskuterar även praktiska frågor som hur man får till ett förändrat inköpsbeteende. Seminariet vänder sig till alla inom staten som arbetar med e-handel, upphandling, inköp eller ekonomi.

Seminariet ska ge information och inspiration för hur myndigheter kan förbättra sitt arbete med inköp. Ett antal myndigheter från ESV:s utvecklingsprogram berättar om hur de fått bättre kontroll på inköpen och effektiviserat verksamheten med hjälp av e-handel. Samt hur arbetet har bidragit till ökad styrning och kontroll på myndigheten.

Tillsammans diskuterar vi även frågor som hur man får till ett förändrat inköpsbeteende i praktiken och vad som är viktigast för att lyckas höja antalet elektroniska beställningar i en myndighet?

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla anställda i statsförvaltningen som arbetar med e-handel, upphandling eller ekonomi. ESV välkomnar särskilt chefer att delta under dagen.

Dela

Kontakt

Senast uppdaterad: