Prenumerera på nyheter från ESV

Du kan prenumerera på ESV:s nyheter via RSS-flöden. För att göra det behöver du en RSS-läsare. De flesta webbläsarna har ett inbyggt stöd för RSS.

Följande RSS-flöden finns idag:

Vill du bara prenumerera på en viss kategori av nyheter kan du läsa om hur du gör här nedan.

Vad är RSS?

RSS är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar som länkas till en längre text. När du prenumererar på RSS-flöden ser du när något nytt har lagts ut på ESV:s webbplats. Du får en länk som du kan klicka på om du vill läsa hela artikeln.

RSS i webbläsare

För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. De senaste versionerna av webbläsarna Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.

Prenumerera på olika kategorier av nyheter

Om du inte vill prenumerera på alla ESV:s nyheter utan bara på nyheter inom en eller flera kategorier går du in på nyheter och pressmeddelanden. Där väljer du de kategorier du är intresserad av genom att klicka på dem i högerspalten. De markeras då med ett rött kryss. Därefter klickar du på Prenumerera (ovanför fältet med kategorier) varvid du kommer till en sida  med de flöden (feeds) som du har valt och där går du vidare med prenumerationen.

Kontakt