ESV-dagen 2017

Den 10 oktober träffas vi igen på ESV-dagen. Effektivisering står som vanligt på programmet när vi samlar statsförvaltningen på Stockholmsmässan. Temat för 2017 är förändring. Vi presenterar programmet inom kort och öppnar anmälan under juni. Kontakta oss gärna om du har frågor om dagen.

ESV-dagen är en mötesplats för ekonomistyrning i staten. Det är också ett bra tillfälle att diskutera digitalisering för alla som arbetar med verksamhetsutveckling i offentlig sektor. Under en inspirerande heldag får du lyssna på aktuella föreläsningar och ta del av goda exempel från den offentliga sektorn. Det är också en möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor i förvaltningen.

Hur går det med digitaliseringen av det offentliga Sverige?

Teknikutvecklingen och regeringens ambition att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter gör att statsförvaltningen genomgår stora förändringar. Förändringar som påverkar myndigheters vardag, och som bland annat ska bidra till ökad effektivitet, förbättrad service och tillgänglighet. ESV-dagen inleds av civilminister Ardalan Shekarabi som ger en lägesrapport om digitaliseringen av det offentliga Sverige.

Framtidens styrning och goda exempel från Estland

Louise Bringselius, Fil dr, docent och lektor i företagsekonomi vid Lunds universitet kommer att prata om framtidens styrning i staten och hur samhällsförändringarna påverkar förvaltningspolitiken.

ESV-dagen gästas även av Janek Rozov, head of department of information society services development, från Estland. Han kommer att berätta om arbetet som lett till att 99 procent av Estlands myndighetstjänster finns online.

Delta i utställningen

Vi kommer även i år att ha en utställning i anslutning till konferensen, med vissa ramavtalsleverantörer och myndigheter. Är du intresserad av att delta i utställningen är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen till ESV-dagen 2017!

Kontakt

Senast uppdaterad: